Hvorfor sendes der nu ikke som normalt hver dag?

Normalt sendes der dagligt fra dkvolt.dk. Men lige nu er dkvolt.dk ved at flytte til størrer lakaler og derfor lægges meget arbejde i at sætte disse nye lokal i stand. Dette tager desværre lang tid og kræver alle kræfter hos dkvolt.dk, hvorfor der så kun sendes nogle gange om ugen.

1 måneder til normale tilstande

Når arbejdet med at flytte lageret vil afsendelser igen komme til at ske dagligt. Alt vil være tilbage til det gamle med daglige forsendelser.

Hvorfor er lagerbeholdningen nu udsolgt?

Da lageret skal flyttes bliver der ikke i en periode indkøbt produkter som midlertidigt er udsolgt. Det vil kræve alt for meget arbejde at skulle opdatere lageret og så kort tid efter at nedtage varerne for at pakke og sende til den nye lokation.
Efter flytning af lageret vil webshoppen igen komme til at køre normalt og varerne vil blive indkøbt så vi undgår udsolgte varer. Men dette vil desværre først igen komme til at ske, når lageret er fuldt flyttet til den nye lokation.

Hvorfor oprettes der ikke løbende som normalt nye produkter?

Da lageret skal flyttes, er der stoppet for oprettelse af nye produkter. Først når lageret er flyttet og alt kører som normalt, vil der igen blive oprettet nye spændende produkter på dkvolt.dk.
Med det nye store lager vil det blive muligt at udvide antallet af produkter og dermed skabe flere varianter af produkter i de produktvarianter som efterspørges mest.

<< [Tilbage til forsiden]