Ampermeter, Voltmeter og Wattmeter til DC og AC

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Wattmeter DC

Ampermeter DC

Voltmeter DC

[/vc_column_text][vc_column_text]

Wattmeter til 230V AC

[/vc_column_text][vc_column_text]

[/vc_column_text][vc_column_text]Ampermeter Voltmeter Wattmeter
Her på siden finder du måleinstrumenter indenfor Ampermeter Voltmeter Wattmeter, de vil kunne vise alle data om den strøm som løber på ledningen.

Ampermeter Voltmeter Wattmeter
Et Wattmeter vil vise dig alle data om den strøm som løber på ledningen. Det vil vise Volt, Ampere, Watt og Watttimer. Et sådanne apparat vil hurtigt give et totalt overblik. Disse apparater har hver deres målemetoder, se de forskellige apparater her til til højre.

Ampermeter Voltmeter Wattmeter
Et Amperemeter viser den strøm som løber på ledningen. Strøm måles i Ampere. Et Amperemeter kræver i mange tilfælde en Shunt, det er en enhed som sættes på den strømførende ledning, hvortil Amperemeter tilsluttes og derfra kan måle strømmen som løber gennem ledningen.

Ampermeter Voltmeter Wattmeter Isoleret netdel
Måler man på strøm via et Amperemeter, kan Amperemeter ikke samtidigt trække strømmen fra det den måler på, det vil kortslutte Amperemeter. Derfor er der brug for et ‘Isoleret kredsløbs’-modul hvis man også ønsker at trække strømmen til Amperemeter-displayet fra den strøm man måler på. Se flere detaljer på produktet ‘Isoleret netdel’.

Ampermeter Voltmeter Wattmeter
Et Voltmeter vil vise den Volt som lige nu er på den ledning som der måles på. Med en højere Volt kan der strømme flere Ampere, og det uden at ledningen afgiver varme, dette da en ledning har en vis modstand.[/vc_column_text][vc_column_text]Et Wattmeter til stikkontakten på 230V AC vil give et meget fint billede af forbruget. Wattmeter til AC er meget simpelt at bruge, man sætter det ind i stikkontakten og herefter sætter man sit forbrugsapparat ind i Wattmeterets stikkontakt, herefter kan det tilsluttede apparats Watt-forbrug direkte aflæses på Wattmeteret.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]