[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_cta h2=”Trykknap til DC”]Trykknapper og Vippekontakter til DC strøm.[/vc_cta][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_cta h2=”Trykknapper til AC” add_button=”right” btn_title=”Vis mig!” btn_color=”primary” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.dkvolt.dk%2Fkontakter-som-trykknap-eller-vippekontakt-til-ac-og-dc%2F%23trykknapper-ac|||”]Trykknapper og Vippekontakter som virker med 230V AC strøm.[/vc_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Trykknap og Vippekontakt til DC

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]
Ikke på lager
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Trykknap og Vippekontakt til AC

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Trykknapper og Vippekontakter til 12V DC findes i mange forskellige udgaver. De findes med LED lys og uden. Deres størrelse og udformning er meget forskellig og der vil være en trykknap i samlingen som gerne skal passe til formålet.

En trykknap kan være en Vippekontakt med 2 positioner, eller det kan være en Vippekontakt med 3 positioner.

Trykknappernes størrelse varierer meget, der findes meget små til montering på print, og der findes store Vippekontakter med Cover til montering i instrumentbræt.

En Trykknap kan være momentan og dermed ikke holde lade sig være trykket inde ved intet tryk, dette bruges til tænd når den trykkes ind og sluk, når den ikke berøres.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Trykknapper til 230V AC med LED lys eller ikke vil kun virke med 230V AC. Dette skyldes at knappens LED er 12V og der inde i knappen findes elektronik til transformation af strømmen, så LED kan virke også med 230V AC.

Disse 230V AC trykknapper findes i mange udformninger og de findes som momentan, det vil sig, de vil kun forbinde, når der presse ind på trykknappen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]