LED Strømforsyning i flere størrelser og til alle formål

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

LED Strømforsyning

LED strømforsyning (også kaldet en LED transformer) sættes til 230V el-nettet og omformer (transformerer) strømmen fra vekselstrøm over til jævnstrøm. LED belysning bruger typisk 12V jævnstrøm og det er det som findes her.

LED Strømforsyning størrelse

LED Strømforsynig skal kunne give nok strøm til den LED belysning den sættes op til. LED belysning på 12V har en effekt som måles i Watt, og for at finde den rette LED Strømforsyning, skal man dividere Watt med Volt. Har man f.eks. en LED belysning som bruger 20 Watt på 12 Volt, så skal man bruge en strømforsyning der kan yde op til 60W/12V = 5 Ampere. Det er altid en god ide at vælge en strømforsyning der er lidt større end det maksimale forbrug, så i dette tilfælde vil en 10 Ampere strømforsyning (120 Watt) være passende.

LED Strømforsyning montering

En LED Strømforsyning arbejder meget med transformeringen af strøm fra 230V AC over til 12V DC og den bliver derfor varm. Monteringen af en LED Strømforsyning skal ske på en sådan måde, at LED Strømforsyningen kan kommer af med den udviklede varme. Monter altid LED Strømforsyning et sted med god ventilation.

LED Strømforsyning monteres til LED med et 12 Volt stik. På alle de transformere som bruges med stik-kontakt til 230V AC, er stikket i den anden ende, det som forbindes til LED belysningen, et 5,5mm X 2,1mm. Dette stik er standard mange steder, et sådanne stik i enten han eller hun kan bestilles her på dkvolt. Er du i tvivl, skal du bare ringe til os og spørge, så hjælper vi dig gerne.

LED Strømforsyning vandtæt

Skal en LED Strømforsyning bruges et sted med meget vand i luften, er det nødvendigt at vælge en som er vandtæt. Flere af disse LED Strømforsyninger er market som vandtætte. Skal man montere en LED Strømforsyning et sted indenfor og uden vanddamp i luften, skal man vælge en som ikke er markeret ‘Vandtæt’.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]