Om DKvolt.dk

Fornuftige priser

Dkvolt.dk ejes og styres af selskabet ITcoTech Aps, et selskab som har eksisteret siden 2007. Selskabet arbejder med IT-udvikling, men det er også et handelsfirma som selv importerer elektronik fra fjernøsten. Derfor er priserne på dkvolt.dk yderst fornuftige.

Dansk Selskab som ApS

ITcoTech ApS driver og styrer websitet DKvolt.dk. ITcoTech er et 100% dansk ejet anparts-selskab med adresse i Danmark som er import-registreret hos Told-Skat. Selskabet drives fra København S op Vejlands Alle 108, 2300 Kbh. Ønsker du at henvende dig, er du selvfølgeligt velkommen. Ringe direkte på tlf.: 51911594 eller skriv til ‘[email protected]’. Du vil blive besvaret så hurtigt som muligt.

ITcoTech ApS
Vejlands Alle 108
2300 København S
CVR.Nr.: 30715691

email: [email protected]
telefon: 51911594

Alle handelsregler overholdes

Køber du på DKvolt.dk, kan du være sikker på, at alle købs-regler overholdes. Her er du sikret den bedste behandling. Dine retslige rettigheder overholdes fuldt ud og her ønskes kun tilfredse kunder. Oplever du problemer med din bestilling er du altid velkommen til at ringe eller skrive. Du vil altid blive mødt med den bedste service, for kunden har altid ret.

Hvis du har et spørgsmål

Har du spørgsmål til produkterne, eller til din ordre, er du selvfølgeligt altid velkommen til at kontakte dkvolt.dk. Der kan være mange grunde til at kontakte dkvolt.dk, her du set et produkt og ønsker lidt yderligere information vedr. dette produkt, så er det meget nemt bare at ringe og spørge. Eller måske har du købt et produkt og mangler information til at få det opsat.

Tlf.: 51911594 (mellem kl. 12-16.30 på hverdage)
[email protected]

Miljø-rigtig pakning

dkvolt.dk er med på at der skal være ekstra fokus på vores fælles miljø. Som virksomhed er det vigtigt at have så absolut et lille miljømæssigt aftryk som overhovedet muligt. Det er vigtigt at alle ressourcer bruges optimalt.

dkvolt.dk har derfor konkret valgt at begrænse forbruget af materialer så meget som overhovedet muligt. Virksomheden modtager dagligt mange forsendelser mode indpakning, og denne indpakning kan forsøges genbrugt, i det omfang det lader sig gøre.

Det er målet at dkvolt.dk ikke afsætter noget miljømæssigt aftryk. For at opnå dette mål forsøges så mange materialer genbrugt som overhovedet muligt. Vær derfor ikke forskrækket eller skuffet, hvis du modtager en bestilling som er indpakket i genbrugsmateriale. Vi forsøger bare at gøet det så godt som muligt.

Afsendelse
Leveringstiden er afhængig af tidspunktet for bestillingen. Bestillinger inden kl. 16.30 på hverdage  afsendes herfra samme dag, mens bestillinger efter kl. 16.30 på hverdage afsendes næste hverdag. Bestillinger i weekenden forsøges afsendt efterfølgende mandag, men grundet mange ordre igennem weekenden, kan det ske, at afsendelsen først sker tirsdag. Dette beklager vi naturligvis, men venligst forstå os, der er mange som bestiller vores produkter, det har jo den helt rigtige pris.

Pakke med PostNord
Alle forsendelser sker med PostNord. Forsendelsestiden ligger på mellem 1-2 dage. Herfra afleveres pakken hos Postcenteret kl. ca. 17.30. og sender pakken dagen efter.

Afhentning direkte hos dkvolt.dk
Når du bestiller er det muligt i ‘kassen’ at vælge at afhente direkte på dkvolt.dk adresse. På den måde udgår du udgiften til forsendelse. Det fungerer sålendes, at efter du har bestilt, ringer du blot på tlf.: 51911594 og aftale dato og tid. En afhentning kan mange gange også lade sig gøre en weekend. Mangler du din bestilling, så ringer du bare, og vi finder ud af hvad som er sket. Du kan altid følge din bestilling via det tilsendte Trackingnummer på din ordre.

Vær opmærksom på at de emails som sendes herfra kan havne i dit spam-filter.