Fornuftige priser

Dkvolt.dk ejes og styres af selskabet ITcoTech Aps, hvilket har eksisteret siden 2007. Selskabet arbejder med IT-udvikling, men det er også et handelsfirma som selv importerer elektronik fra fjernøsten. Derfor er priserne på dkvolt.dk yderst fornuftige.

Dansk Selskab som ApS

ITcoTech ApS driver og styrer websitet DKvolt.dk. ITcoTech er et 100% dansk ejet anparts-selskab med adresse i Danmark. Selskabet drives fra i København S. Adressen kan findes nedenfor. Al henvendelse er velkommen. Ringe direkte på tlf.: 51911594 eller skriv til ’support@dkvolt.dk’. Du vil blive besvaret så hurtigt som muligt.

ITcoTech ApS har eksisteret i mere end 10 år og har en god formue, det vil fortsætte mange år frem, dermed er du er sikret i mange år fremover.

Alle handelsregler overholdes

Køber du på DKvolt.dk vil du være sikker på at alle købs-regler overholdes. Her er du sikret den bedste behandling. Alle priser er anført inklusiv moms. Dine retslige rettigheder overholdes fuldt ud og vi ønsker kun tilfredse kunder, alt andet er spild af tid og penge, får både for dig og for os. Derfor oplever du problemer skal du bare kontakte os på enten telefon eller email.

ITcoTech ApS
Vejlands Alle 108
2300 København S.

100% dansk selskab som har adresse i København.

Spørgsmål

Har du spørgsmål til produkterne, eller spørgsmål til din ordre, er du altid velkommen til at kontakte dkvolt.dk.

Der kan være mange grunde til at kontakte dkvolt.dk, her du set et produkt og ønsker lidt yderligere information vedr. dette produkt. Eller har du købt et produkt og mangler information til at få det opsat.

Du er altid velkommen til at skrive en email til support@dkvolt.dk eller du kan ringe på 51911594 og stille spørgsmålet direkte. Har du købt en vare og ønsker vejledning eller reklamation, er du altid velkommen til at kontakte os på den ene eller anden måde. Vi finder altid en god løsning som passer bedst til situationen.

Tlf.: 51911594
support@dkvolt.dk

Miljø-rigtig pakning

dkvolt.dk har fokus på vores fælles miljø. Det er vigtigt at dkvolt.dk har så absolut et lille miljømæssigt aftryk som overhovedet muligt. Vi er helt klar over, at denne verdens ressourcer er begrænsede og at der skal passe på dem. Vi kan ikke bare forbruge uhæmmet og tro at der er nok til vores efterkommere.

Den måde dkvolt.dk konkret kan gøre noget er ved at begrænse forbruget af materialer. Virksomheden modtager dagligt mange forsendelser mode indpakning, og denne indpakning kan forsøges genbrugt.

Det er målet at dkvolt.dk ikke afsætter noget miljømæssigt aftryk. For at opnå dette mål forsøges så mange materialer genbrugt som overhovedet muligt. Vær derfor ikke forskrækket eller skuffet, hvis du modtager en bestilling som er indpakket i genbrugsmateriale. Vi forsøger bare at gøet det så godt som muligt.

Afsendelse
Leveringstiden er afhængig af tidspunktet for bestillingen. Bestillinger inden kl. 17.00 på hverdage afsendes herfra samme dag, mens bestillinger efter kl. 17.00 på hverdage afsendes næste hverdag. Bestillinger i weekenden forsøges afsendt efterfølgende mandag, men grundet mange ordre igennem weekenden, kan det ske, at afsendelsen først sker tirsdag. Dette beklager vi naturligvis, men venligst forstå os, der er mange som bestiller vores produkter, det har jo den helt rigtige pris.

Pakke med PostNord
Alle forsendelser sker med PostNord. Forsendelsestiden ligger på mellem 1-2 dage. Herfra afleveres pakken hos et postcenter kl. 17.30. PostNord henter pakken sammen dag kl. 18 fra postcenteret og kan aflevere den allerede næste dag. Pakken kan følges via det af dkvolt.dk allerede fremsendte trackingnummer.

Afhentning direkte hos dkvolt.dk
Når du bestiller er det muligt i ‘kassen’ at vælge at afhente direkte på dkvolt.dk adresse. På den måde udgår du udgiften til forsendelse. Det fungerer sålendes, at efter du har bestilt, ringer du blot på tlf.: 51911554 og aftale dato og tid. En afhentning kan mange gange også lade sig gøre en weekend. Mangler du din bestilling, så ringer du bare, og vi finder ud af hvad som er sket. Du kan altid følge din bestilling via det tilsendte Trackingnummer på din ordre.

Vær opmærksom på at de emails som sendes herfra kan havne i dit spam-filter.