Om DKvolt.dk

Dkvolt.dk sælger elektronik til meget fornuftige priser. Endvidere findes der også på dkvolt.dk mange andre spændende ting, igen findes de til yderst attraktive priser.

DKvolt er en 100% dansk webshop som ejes og drives af selskabet ITcoTech ApS med adresse i København S. Du er velkommen til at ringe direkte på tlf.: 51911594 eller skrive på support@dkvolt.dk. Du vil altid hurtigt blive besvaret.

ITcoTech ApS har eksisteret i mere end 10 år og har en god formue, det vil fortsætte mange år frem, dermed er du er sikret i mange år fremover.

Køber du på DKvolt.dk vil du være sikker på at alle regler overholdes. Alle priser er anført inklusiv moms. Dine retslige rettigheder overholdes fuldt ud og vi ønsker kun tilfredse kunder, alt andet er spild af tid og penge, får både for dig og for os. Derfor oplever du problemer skal du bare kontakte os på enten telefon eller email.

ITcoTech ApS
Vejlands Alle 108
2300 København S.

100% dansk selskab som har adresse i København.

Spørgsmål

Har du spørgsmål til produkterne, eller spørgsmål til din ordre, er du altid velkommen til at kontakte dkvolt.dk.

Der kan være mange grunde til at kontakte dkvolt.dk, her du set et produkt og ønsker lidt yderligere information vedr. dette produkt. Eller har du købt et produkt og mangler information til at få det opsat.

Du er altid velkommen til at skrive en email til support@dkvolt.dk eller du kan ringe på 51911594 og stille spørgsmålet direkte. Har du købt en vare og ønsker vejledning eller reklamation, er du altid velkommen til at kontakte os på den ene eller anden måde. Vi finder altid en god løsning som passer bedst til situationen.

Tlf.: 51911594
support@dkvolt.dk

Miljø-rigtig pakning

dkvolt.dk har fokus på vores fælles miljø. Det er vigtigt at dkvolt.dk har så absolut et lille miljømæssigt aftryk som overhovedet muligt. Vi er helt klar over, at denne verdens ressourcer er begrænsede og at der skal passe på dem. Vi kan ikke bare forbruge uhæmmet og tro at der er nok til vores efterkommere.

Den måde dkvolt.dk konkret kan gøre noget er ved at begrænse forbruget af materialer. Virksomheden modtager dagligt mange forsendelser mode indpakning, og denne indpakning kan forsøges genbrugt.

Det er målet at dkvolt.dk ikke afsætter noget miljømæssigt aftryk. For at opnå dette mål forsøges så mange materialer genbrugt som overhovedet muligt. Vær derfor ikke forskrækket eller skuffet, hvis du modtager en bestilling som er indpakket i genbrugsmateriale. Vi forsøger bare at gøet det så godt som muligt.

Afsendelse
Leveringstiden er afhængig af tidspunktet for bestillingen. Bestillinger inden kl. 17.00 på hverdage afsendes herfra samme dag, mens bestillinger efter kl. 17.00 på hverdage afsendes næste hverdag. Bestillinger i weekenden forsøges afsendt efterfølgende mandag, men grundet mange ordre igennem weekenden, kan det ske, at afsendelsen først sker tirsdag. Dette beklager vi naturligvis, men venligst forstå os, der er mange som bestiller vores produkter, det har jo den helt rigtige pris.

Pakke med PostNord
Alle forsendelser sker med PostNord. Forsendelsestiden ligger på mellem 1-2 dage. Herfra afleveres pakken hos et postcenter kl. 17.30. PostNord henter pakken sammen dag kl. 18 fra postcenteret og kan aflevere den allerede næste dag. Pakken kan følges via det af dkvolt.dk allerede fremsendte trackingnummer.

Afhentning direkte hos dkvolt.dk
Når du bestiller er det muligt i ‘kassen’ at vælge at afhente direkte på dkvolt.dk adresse. På den måde udgår du udgiften til forsendelse. Det fungerer sålendes, at efter du har bestilt, ringer du blot på tlf.: 51911554 og aftale dato og tid. En afhentning kan mange gange også lade sig gøre en weekend. Mangler du din bestilling, så ringer du bare, og vi finder ud af hvad som er sket. Du kan altid følge din bestilling via det tilsendte Trackingnummer på din ordre.

Vær opmærksom på at de emails som sendes herfra kan havne i dit spam-filter.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]Reklamation[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Har du købt en vare som ikke virker som den skal, er du altid velkommen til kontakt dkvolt.dk med dit problem.

Når du henvender dig skal du angive dit ordre-nummer, det står anført på den faktura som du modtager herfra eftet købet. Anfør altid dette nummer, så kan vi hurtigt se din ordre og de varer du bestilte.

En reklamation kan ske enten via telefon eller email, i begge tilfælde er det vigtigt med et ordrenummer.

Der er intet problem i en reklamation. Virker produktet som er købt ikke som det skal, så skal der naturligvist sket en ombytning eller refundering. For at finde den rette løsning, er det nødvendigt med et foto af problemet, hermed kan det hurtigt afgøres hvad problemet er. Indsendelse af foto sker enten via SMS eller Email.

 

EAN-Køb

Det er muligt at indkøbe via EAN-nummer. Faktureringen sker via E-Faktura på Virk.dk. Bestilling anføres et validt EAN-nr i beskedfeltet øverst til højre i kassen. EAN-bestillinger sendes samme dag inden kl. 17.00 og faktura sendes via Virk.dk direkte til regnskabs-afdelingen. Vælg ‘diretke bankoverførsel’ og indskriv EAN-Nr. i beskedfeltet på betalingssiden.

Privatlivspolitik

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Her får du altid direkte support. Et telefonopkald eller en email fra dkvolt.dk’s email-formularen, vil altid blive besvaret hurtigt. Det er yderst vigtigt at kunder får den hjælp og support der mange gange er en naturlig del af at skulle arbejde med elektronisk komponenter.

Betalingskort gebyr

Der er en pris for betaling via kreditkort. Dette gebyr pålægges henhver betaling. Enten går betalingen gennem Dankort, eller den går gennem Vias eller master card, eller gennem Ebay. Hver af disse betalingsgateways har deres pris. Derfor pålægges betalingen et ekstra gebyr ved den konkrete udførsel. Dette gebyr har intet med prisen på dkvolt.dk at gøre, men er noget som betales for at kunne benytte sit betalingskort.