Relæ til DC og AC

[vc_row][vc_column][vc_cta h2=”Relæ til 5V, 9V, 12V og 24V DC og AC 230V”]Her finder du relæer som styrer jævnstrøm med mange forskellige Ampere. Her findes Solid State Relæer og relæer til styring af store mængder DC strøm. Der findes relæer til styring af 12V batterier opladning og meget mere.[/vc_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][vc_column_text]Et relæ til DC skal have tilført jævnstrøm på enten 5V, 9V, 12V eller 24V som styrings-strøm for at fungere. Selve relæet vil kunne forbinde et tilsluttet apparat på enten DC op til 30V, eller et 230V AC apparat. Et relæ kan også have en størrings-strøm på AC siden.

Her findes også tidsstyrings-relæ til indstilling af en delay-tid på mellem nogle sekunder og op til flere timer. Et sådanne relæ indstilles via dets display og trykknapper.

Der findes relæer til styring af et batteries spænding. Mange gange er det problematisk hvis et 12V syre batteri har for lav spænding, det ødelægger batteriet. Derfor kan det være nyttigt at kunne standse og starte et forbrug på batteriet. Indstillingen af batteriets maksimale og minimale Volt vil herefter kunne styre om det er ok at trække mere strøm fra batteriet.

Relæer bruges også til at adskille batterier og her skal der bruges nogle relæer der kan håndtere mange Ampere.

Det kan også være nyttigt at have relæ som styres udfra inpulser fra en sensor, det kan være en lys-sensor eller en fugtigs-måler-sensor. Hermed kan der åbnes og lukkes for tilsluttede apparater alt afhængig af fugtighedsgrad eller mængde af lys.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]