Stik kabel og fatninger med diverse stik og stik-adaptere

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Stik kabel og fatninger

12V stik

230V kabel

Banalstik

BNC stik og adapter.

DIN stik

Fatninger til forskellige pærer

HDMI stik

MC4 stik, solcellekabel med mere.

Jack stik.

JST stik

Kabelsko

MC4 stik, solcellekabel med mere.

Stik-adapter

USB kabel

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Stik kabel og fatninger

Stik kabel og fatninger i mange varianter. Stik kabel og fatninger indeholder stik til HDMI og stik til solceller såsom MC4, og du finder ledninger til et fumlebrætt, eller det kan være ledninger med krokodillenæb, så de nemt og hurtigt kan sættes på mellem tingene og meget mere. I stik kabel og fatninger finder du ting til mange formål.

I Stik kabel og fatninger finder du også stik til samling af kabel. Har du for eksempel et solcelleanlæg er i dag gjort via MC4-stik som hurtigt og nemt kan samles og adskilles igen, hvis man flytter rundt på sine solceller. Når flere solceller skal samles bruges der MC4-Y stik så man kan sætte panelerne parallelt, eller man ønsker at sætte solcellerne i flere serier og disse serier skal dernæst parallelt-kobles via MC4-Y stikket.

I Stik kabel og fatninger finder du som sagt stik og kabel til solceller. I Stik kabel og fatninger findes 6 mm2 solcellekabel der er dobbelt-isoleret og disse samlinger består af MC4 stik som klemmes på kablet med en klemmetang der klemmer stikkets metal godt fast rundt om kablet.

USB oplader

I stik kabel og fatninger findes en stribe forskellige USB opladere, der er dem til indbygning og der er dem til montering i et cigarstik

Fatningsomformer

I stik kabel og fatninger findes også mange forskellige fatningsomformere. Med en fatningsomformer kan man hurtigt lave en fatning om til en anden fatning. Har man for eksempel, en E14 og ønsker at lave den om til en E27, så findes der en fatningsomformer til det. Der findes alle mulige fatningsomformere.

Stik adapter

I stik kabel og fatninger findes mange forskellige stik-adaptere. Med en stik-adapter kan man nemt lave et Amerikansk stik om til et europæisk stik, man sætter simpelhen bare en adapter ned over stikket.

USB kabel

I stik kabel og fatninger findes en del forskellige USB kabler. De bruges typisk til at forbinde et elektrisk apparat såsom en telefon eller tablet til en strømforsyning. Her finder du USB kabel til forskellige formål to med forskellige USB versioner.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]