Returning af varer indenfor 14 dage efter modtagelsen

Der er 14 dages returret af varer købt på dkvolt.dk. Det er muligt at købe en PostNord retur-label hos dkvolt.dk for 35,-. Man skriver blot til [email protected] og beder on dette, husk at dette skal ske indenfor 14 dage efter modtagelsen af pakken fra dkvolt.dk

Da det er kunden som ønsker at returnere varer, er det derfor også altid kunden selv som betaler for dette. Der ydes ikke gratis retur på dkvolt.dk.

Kan jeg få en returlabel?

Det er muligt at få tilsendt en returlabel herfra. Vi kan mange gange gøre en forsendelse billigere via den kundekonto som haves hos PostNord.

For at få en returlabel er det nødvendigt at ringe hertil og aftale hvordan og hvorledes.

Ring på tlf.: 51911594 så aftaler vi hvordan.

Forsendelse af pakker i helligdage med mere?

Hos dkvolt.dk er der alttid åbent, men firmaerne som sender pakkerne sætter visse begrænsninger.

Der sendes fra dkvolt.dk med PostNord og de har visse åbeningstider og lukketider, se mere på deres hjemmesider.

Forsendelse som pakke med PostNord

Alle forsendelser fra dkvolt.dk sendes med PostNord. Der sendes som pakke med tracking. Ønsker man helt præcis information om disse forsendelsestyper og deres leveringstider, skal man se på PostNords hjemmeside (www.postnord.dk).

På dkvolt afsendes bestillinger på hverdage inden kl. 17.00 samme dag med PostNord. Bestilles der i weekend eller helligdag, vil forsendelsen blive afleveret til PostNord næstkommende hverdag. PostNord har ikke åbent på posthuset hverken i weekend eller helligdage.

Odrebehandlingen på dkvolt sker løbende som ordre kommer ind. Når ordrebehandlingen er udført, det vil sige, når varen er pakket og frankering påført pakke, vil ordren blive sat til færdigbehandlet og der sendes automatisk en mail til kunden med trackingnummer.

Pakkens tracking-nummer

Når pakken er færdigbehandlet og fået porto, sendes der automatisk en email til kunden med trackingnummer. Trackingnummeret kan bruges via det medfølgende link, så når der klikkes vil pakkens levering med PostNord vises. PostNord får pakken indleveret til deres pakkecenter og der bliver pakken skannet omkring mednat, herefter vil kunden kunne følge pakkens vej til modtager.

Pakke til posthus

En pakke har ‘tracking’ og vil kunne spores via Post Danmarks hjemmeside. Tracking sker via den ‘tracking-kode’ som bliver sendt via mail, når ordren er færdigbehandlet og afleveres til Posthuset. Tracking-koden vil stå i den mail som sendes fra dkvolt.dk med en besked om, at nu er ordren færdigbehandlet. Pakken leveres til et posthus nærmest på kundens adresse, og kunden får besked via mail og sms om, at nu kan pakken afhentes på dette posthus.

Pakke med omdeling

Det er en pakke som leveres med tracking og som leveres helt ud til kundens adresse. Hvis postkassen er stor nok, vil postbuddet efterlade pakken, ellers vil den efterfølgende skulle afhentes på det nærmeste posthus. Denne forsendelsestype har også tracking og koden sendes via email til kunden efter at ordrebehandlingen er færdig.

Erhvervspakke

Denne pakketype bliver omdelt til firmaets adresse.

Sendes der til Sverige, Norge, Grønland og Færørerne?

Der sende kun til Danmark. Grunden er at der lige nu er stor omsætning bare til det Danske marked og med ydereligere lande vil omsætningen og lagerføringen blive meget stører.

Det er muligt at der engang i fremtiden kan blive salg til andre lande, men lige nu er der nok at gøre bare i Danmark.

Hvad koster forsendelsen?

Forsendelsesomkostningerne ses direkte på siden ‘Kassen’. Læg varer i kurven og gå videre til kassen, her ses forsendelsesomkostningerne direkte. Forsendelsen er afhængig af vægten af bestillingen.

Der sendes med: PostNord. PostNord leverer på 1-2 dage (inkl. lørdag).

Hvordan sendes pakker fra dkvolt?

Når du bestiller inden kl. 16 på hverdage, bliver din pakke afleveret til PostNord samme dag eller den dag som vises på dkvolt.dk. Weekend-bestillinger afleveres næste mandag. Med PostNord sendes pakken samme dag så den er til afhentning med mere næste dag.

Din pakke bliver behandlet med omhu og den pakkes miljørigtigt. Tingene indpakkes ved pakningen forsvarligt i bobbelplast og lægges i plast-konvolut eller papkasse. Forsendelsen påklistres forsendels-oplysningerne via pakkelabels udskrevet på laser-printer og indleveres til forsendelsesudbyderen.

Forsendelsens leveringstid
Alle pakker sendes med PostNord. Bestil inden kl. 16.00 og få afsendt pakken sammen dag (eller dagen anført på dkvolt.dk). PostNord leverer indenfor 1-2 hverdage. Alle pakker får tracking-kode og den sendes til dig via email, når ordrebehandlingen er færdig herfra.

Miljø-rigtig forsendelse
Vores fælles miljø tages af dkvolt.dk absolut alvorligt. Pakningen af forsendelser sker, i videst muligt omfang, med genbrug af de indpaknings-materialer som dkvolt.dk’s varer modtages med. Dkvolt.dk modtager dagligt mange varer med indpakning, og disse materialer genbruges. Det er meget vigtigt for dkvolt.dk at virksomhedens samlede miljømæssige aftryk minimeres til det mindst mulige.

Forsendelsesmuligheder med PostNord
Der kan ved bestillingen på siden ‘Kassen’ vælges mellem forskellige typer forsendelser. Vælger man PostNord kan følgende muligheder vælges:

Afhentes på Posthus
Her leveres pakken til et posthus i nærheden af din adresse, eller på det posthus du har valgt ved bestillingen. Du får besked via mail og sms om at pakken nu er klar til afhentning.

Omdelt
Her omdeles pakken direkte til din adresse.

Erhvervspakke
Her omdeles pakken til dit firmas adresse.

Får jeg tracking-nummer til forsendelsen?

Alle pakker som afsendes herfra vil få tilknyttet et tracking-nummer. Dette nummer sendes til dig, når ordren er færdigbehandlet herfra og er klar til afsendelse. Tracking-nummeret bruges efterfølgende til at se hvor pakken er lige nu.

På den måde er alle sikre på at pakken afsendes og at den efterfølgende modtages. Det koster lidt mere, men det er rart at vide hvor pakken er, til enhver tid og for begge parter.

Afsendelse af bestillinger

Bestillinger med PostNord på en hverdag inden kl. 17.00 afsendes samme dag så du har den 1-2 dage efter, i de fleste tilfælde har du den næste dag.

En bestilling som lægges fredag efter kl. 17.00 samt lørdag og søndag, de afsendes næstkommende hverdag.

Det kan være en god ide at have en PostBox hos PostNord, så kan man selv bestemme hvornår der skal afhentes.