Hybrid inverter med højt egetforbrug

Hybrid inverter findes der mange af på markedet og i alle Watt-størrelser med enten 1 fase eller flere faser. De har indbygget både inverter, laderegulator og batterioplader, de har det hele.

Men man skal passe på. Med alle disse funktioner samlet i en, får man også et stort egetforbrug. Et egetforbrug betyder, at maskinen selv skal bruge strøm for at holde sig kørende, og det kan blive til mange Kwh pr. døgn. Det er jo strøm som man ellers selv ville kunne bruge.

Har man ikke så meget forstand på teknologien kan det være svært at gennemskue. Men har man forstand på det, skal man vælge varsomt.

Mange gange kan det være fornuftigt ikke bare at købe det man ser i div. forretninger som et slag-tilbud. Man skal selv gøre en indsats og sætte sig ind i det og dermed vælge en løsning som er passende til ens behov.

Det kan være svært og kræver et stykke arbejde.

Sitet bruger Cookies. Nogle bruges til statistik og andre sættes af tredjeparstjenester. Ved at klikke på 'accepter' accepterer du brugen af cookies. Du kan til enhver tid ændre eller trække dit samtykke tilbage, hvilket sker nederst på websitet 'Om cookies'.