Kontakt til dkvolt.dk

Kontakt til dkvolt.dk kan ske via email-formularer nedenfor. Vær opmærksom på, at din ordre først er bindende, når du får besked herfra på at din ordre afsendes. Ordre afsendes på den dato som står anført i toppen af sitet i den grønne info-linje. Endvidere skal det her anføres, at der kan gå op til 4 hverdage før din email besvares. Vær venligst lidt tålmodig.

Henvendelse

Her nedenfor kan der skrives en besked til dkvolt.dk. Henvendelser besvares typisk efter 2-3 dage, men selvfølgeligt gerne før. Men vær venligst tålmodig. En henvendelse bliver altid besvaret. Har du spørgsmål til produkter, setup eller andet udfyldes nedenstående formular:
Henvendelse

Reklamation

Har du købt og modtaget et produkt med indbyggede fejl eller andet skal nedenstående formular udfyldes. Giv venligst så mange informationer som muligt. Det vil afkorte sagsbehandlingstiden og der vil kunne tages en hurtig beslutning herfra. Forsøg venligst at beskrive hvordan hele opsætningen er, de forskellige delkomponenter som bruges sammen med enheden. Sørg for også at teste opsætningen og gerne input og output af enheden. Beskriv hvordan du har testet og hvad resultatet er. Jo flere informationer der gives hertil, jo hurtigere kan en beslutning tages, og jo hurtigere kan sagen afsluttes for alle parter. Vi er her for at hjælpe dig.
Reklamation

Returnering

Det er ok indenfor 14 dage efter modtagelse at fortryde. Det kender vi alle. Den returnerede vare må ikke have været brugt eller have skader. Skriv blot en besked på ‘Henvendelses’-formulare og bed om en returlabel til 35,-. Herefter får du den sendt via e-mail. Ved returnering er det kundens eget ønske og derfor også kundens ansvar at betale for forsendelsen tilbage til dkvolt.dk. Ved refunderingen er det produktets værdi som refunderes og ikke også forsendelsen fra dkvolt.dk til kunden. Dvs. refunderingsbeløbet vil være varens værdi fratrukket prisen for returlabel,- til forsendelsen.
Henvendelse

Generalt

Email: [email protected]
Tlf.: 51911594
Adresse: Vejlands Alle 108, 2300 København S.
Ejer: ITcoTech ApS, etableret 2007