Kontakt til dkvolt.dk

Kontakt til dkvolt.dk kan ske via email-formularer nedenfor eller via tlf (12-17). Det er vigtigt at det aftales konkret med dato og tid enten via email eller telefonisk. Så er du sikker på at blive mødt.

  • Det er muligt at aftale et møde for at se og undersøge varen inden den købes.
  • Det er muligt at aftale en personlig afhentning af bestillingen.

Kontakt

www.dkvolt.dk (ITcoTech ApS)
Vejlands Alle 108
2300 København S.
Tlf: 51911594 (kl. 12-17)

Henvendelse

Her nedenfor kan der skrives en besked til dkvolt.dk. Henvendelser besvares typisk efter 2-3 dage, men selvfølgeligt gerne før. Men vær venligst tålmodig. En henvendelse bliver altid besvaret. Har du spørgsmål til produkter, setup eller andet udfyldes nedenstående formular:
Henvendelse

Reklamation

Har du købt og modtaget et produkt med indbyggede fejl eller andet skal nedenstående formular udfyldes. Giv venligst så mange informationer som muligt. Det vil afkorte sagsbehandlingstiden og der vil kunne tages en hurtig beslutning herfra. Forsøg venligst at beskrive hvordan hele opsætningen er, de forskellige delkomponenter som bruges sammen med enheden. Sørg for også at teste opsætningen og gerne input og output af enheden. Beskriv hvordan du har testet og hvad resultatet er. Jo flere informationer der gives hertil, jo hurtigere kan en beslutning tages, og jo hurtigere kan sagen afsluttes for alle parter. Vi er her for at hjælpe dig.
Reklamation

Generalt

Email: [email protected]
Tlf.: 51911594 (kl. 12-17
Adresse: Vejlands Allé 108, 2300 København S. Danmark
Ejer: ITcoTech ApS etableret 2007