Forsendelsen af pakker

Din pakke bliver behandlet med omhu og den pakkes miljørigtigt. Tingene indpakkes ved pakningen forsvarligt i bobbelplast og lægges i plast-konvolut eller papkasse. Forsendelsen påklistres forsendels-oplysningerne via pakkelabels udskrevet på laser-printer og indleveres til forsendelsesudbyderen.

DKvolt.dk anser det for meget vigtigt, at der afsættes et så absolut lille et miljømæssigt aftryk af denne virksomhed som overhovedet muligt. Vi er klar over at vores fælles miljø skal beskyttes mod overforbrug af plastik og andet. Derfor forsøges alle processer aktivt at blive gjort med så lille et forbrug som overhovedet muligt. Vi er klar over at det den næste generation som skal overtage det vi efterlader.

Forsendelsen

Når du bestiller inden kl. 17 på hverdage, bliver din pakke afleveret til PostNord samme dag. Bestiller der i weekenden eller på en helligdag afleveres pakken på posthuset næste hverdag, hvor posthuset igen har åbent.

Miljø-rigtig forsendelse

Vores fælles miljø tages af dkvolt.dk absolut alvorligt. Pakningen af forsendelser sker, i videst muligt omfang, med genbrug af de indpaknings-materialer som dkvolt.dk’s varer modtages med. Dkvolt.dk modtager dagligt mange varer med indpakning, og disse materialer genbruges. Det er meget vigtigt for dkvolt.dk at virksomhedens samlede miljømæssige aftryk minimeres til det mindst mulige.

Forsendelsens leveringstid

Alle pakker sendes med PostNord. Når du har bestilt og betalt vil pakken blive pakket samme dag, inden kl. 17.00 og afleveret til PostNord. Herefter er det PostNords opgave at sortere pakken om natten og bringe den ud næste hverdag. Alle pakker får tracking-kode og den sendes til dig via email, når ordrebehandlingen er færdig herfra.

Pakke-typer

Der kan ved bestillingen vælges mellem forskellige typer forsendelser.
– Afhentes på Posthus, her leveres pakken til et posthus i nærheden af din adresse, eller på det posthus du har valgt ved bestillingen. Du får besked via mail og sms om at pakken nu er klar til afhentning.
– Omdelt, her omdeles pakken direkte til din adresse.
– Erhvervspakke, her omdeles pakken til dit firmas adresse.