Der sendes med DAO365, GLS eller PostNord

Du bestiller helt selv hvilket af de 3 forsendelses-firmaer som skal transportere din pakke, dette vælges i ‘Kassen’ inden betalingen. Forsendelses-omkostningerne vil fremstå tydeligt, når der indtastet en adresse og inden bestillingen afgives endeligt. Hermed kan du selv vælge om der skal sendes hurtigt eller om du ønsker at kunne afhente din pakke i en pakkeshop tæt på din adresse.

Bestillinger som sker inden kl. 16 på hverdage bliver pakket og afsendt samme dag. Bestillinger efter kl. 16 på hverdage pakkes og afsendes herfra dagen efter via den forsendelsesmetode du har valg ved bestillingen. Herfra sendes der med: DAO, GLS eller PostNord.

DAO til pakkeshop

Forsendelse med DAO sker til en pakkeshop i nærheden af din adresse. Ved betalingen af bestillingen ‘I kassen’ vælges der forsendelse og vælges DAO365 bliver bestillinger inden kl. 16 afleveret til en DAO-pakkeshop samme dag. Tracking vil herefter kunne findes dagen efter når pakken afhentes i pakkeshoppen af DAO. Forsendelsen med DAO tager mellem 3-4 dage, hvorefter forsendelsen kan afhentes i en pakkeshop tættest på bestillings-adressen.

GLS til pakkeshop

Forsendelse med GLS sker til en pakkeshop i nærheden af din adresse. En forsendelse med GLS til pakkeshop tager mellem 1-2 hverdage. GLS henter og bruger pakker til deres pakkeshops på hverdage. En forsendelse inden kl. 16 på hverdage pakkes og afleveres herfra til en GLS pakkeshop hvorefter den afhentes næste hverdag hos GLS.

PostNord

En forsendelse med PostNord tager typisk mellem 1-2 hverdage. Sker bestillingen på hverdage før kl. 16, vil pakken blive afleveret til PostNord samme dag. Sker bestillingen efter kl. 16 pakkens der dagen efter og pakken afleveres til PostNord. En PostNord forsendelse kan afhentes dagligt, også lørdag, i den lokale PostNord Pakke-butik. Har man en Pakkeboks, kan forsendelsen afhentes også i weekenden.

Pakningen af din pakke

Pakningen af din bestilling vil herfra ske på en god og forsvarlig måde. Alle bestillinger pakkes omhyggeligt og forsvarligt inden de afleveres til forsendelse videre med forsendelses-firmaet der er valgt ved bestillingen. Indpakningen sker for så vidt muligt med genbrugsmateriale fra de forsendelser som modtages her i selskabet. Langt de fleste pakker sendes i pap-kasse med fyld og på en sådan nåde at varerne ikke kan bevæge sig rundt i pakningen. Nogle forsendelser sendes i plast-konvolut med boble-plast indvendigt.