Der sendes med PostNord, GLS eller DAO365

Du kan her vælge at få sendt med enten PostNord, DAO, eller GLS. Hver af disse firmaer har deres fordele og ulemper, læs mere nedenfor.

PostNord

Leverer hurtigt og sikkert. Bestil i dag inden kl. 16.30 og få din pakke levereret i morgen, også levering i weekend på lørdage ved afhentning på posthus. Har du en postboks er det muligt at afhente 24-7, når du har tid.

DAO365

Her skal pakken igennem en Pakkeshop og den afhentes af DAO dagen efter og køres til DAO Pakke-central. Derfor leveres der indenfor 2 dage inklusiv Lørdag og Søndag. De uddeler afviser og blade til kiosker og har dermed tæt kontakt og vil også levere på Lørdage og Søndage.

GLS

Her skal pakken igennem en Pakkeshop, dvs. pakken indleveres til en lokal Pakkeshop hvorfra den så skal afhentes af GLS på en hverdag, før den ankommet til GLS-pakke-central og derfra udsendes til en Pakkeshop i nærheden af dig. Derfor er forsendelsestiden 3-4 dage. Bestiller du en pakke med GLS på en fredag, vil pakken først blive afhentet hos Pakkeshoppen mandag og du vil få den leveret onsdag.

Bestillinger modtaget inden kl. 16.30 på hverdage bliver pakket og afsendt samme dag. Bestillinger efter kl. 16.30 på hverdage pakkes og afsendes herfra dagen efter.

Pakningen af din pakke

Pakningen af din bestilling vil herfra ske på en god og forsvarlig måde. Alle bestillinger pakkes omhyggeligt og forsvarligt inden de afleveres til forsendelse videre med forsendelses-firmaet der er valgt ved bestillingen. Indpakningen sker for så vidt muligt med genbrugsmateriale fra de forsendelser som modtages her i selskabet. Langt de fleste pakker sendes i pap-kasse med fyld og på en sådan nåde at varerne ikke kan bevæge sig rundt i pakningen. Nogle forsendelser sendes i plast-konvolut med boble-plast indvendigt.

Miljørigtig indpakning

Her tages vores fælles miljø væsentlig. Alle pakker forsøges pakket på en sådan måde, at pakken ikke indeholder unødvendig luft og dermed optager unødvendig plads i transporten. Vi kender alle argumentet med at transportfirmaet leverer pakker med luft og det koster på CO2-balancen. Denne fejl forsøges undgået her.

Indpakning med papkasse

Det er nødvendigt at have en god og solid indpakning. Transportfirmaerne stabler pakkerne på en måde så de nederste pakker kan tage skade. For at undgå dette problem, pakkes langt de fleste pakker fra dkvolt.dk i papkasser som tåler trykket fra andre pakker i transporten.

Følgeseddel bruges som pakkefyld

Hos dkvolt bruges følgeseddelen som pakkefyld. Det bevirker at når man først åbner sin pakke, vil man bemærke at der ikke ligger en følgeseddel, den er brugt til indpakningen. Det er mere miljørigtigt at bruge følgeseddelen som pakke-fyld, den bruges efterfølgende ikke og smides simpelthen bare ud.

Forsendelsen kræver ressourcer

Hos dkvolt.dk forsøges der udført arbejde som tilgodeser vores fælles miljø meste muligt. Der er fuld fokus på at nedsætte denne belastning mest muligt. Der arbejdes konstant løbende på at gøre processerne mere optimale og dermed mindske det fælles aftryk vi alle gør på vores klode. Denne problemstilling står i centrum hos dkvolt.dk, der gøres det bedste sin formås herfra.