Der sendes med PostNord

Bestil inden kl. 17.00 på hverdage og få din pakke indenfor 1-2 dage med PostNord. PostNord leverer hurtigt og sikkert, de er virkeligt blevet meget bedre her indenfor den sidste tid. Bestil i dag inden kl. 17.00 og få din pakke leveret i morgen, også levering i weekend på lørdage ved afhentning på posthus. Har du en postboks er det muligt at afhente 24-7, når du har tid.

Pakning af din pakke

Pakningen af din bestilling vil herfra ske på en god og forsvarlig måde. Alle bestillinger pakkes omhyggeligt og forsvarligt inden de afleveres til forsendelse videre med forsendelses-firmaet der er valgt ved bestillingen. Indpakningen sker for så vidt muligt med genbrugsmateriale fra de forsendelser som modtages her i selskabet. Langt de fleste pakker sendes i pap-kasse med fyld og på en sådan nåde at varerne ikke kan bevæge sig rundt i pakningen.

Miljørigtig indpakning

Her tages vores fælles miljø væsentlig. Alle pakker forsøges pakket på en sådan måde, at pakken ikke indeholder unødvendig luft og dermed optager unødvendig plads i transporten. Vi kender alle argumentet med at transportfirmaet leverer pakker med luft og det koster på CO2-balancen. Denne fejl forsøges undgået her.

Indpakning med papkasse

Det er nødvendigt at have en god og solid indpakning. Transportfirmaerne stabler pakkerne på en måde så de nederste pakker kan tage skade. For at undgå dette problem, pakkes langt de fleste pakker fra dkvolt.dk i papkasser som tåler trykket fra andre pakker i transporten.

Følgeseddel bruges som pakkefyld

Hos dkvolt bruges følgeseddelen som pakkefyld. Det bevirker at når man først åbner sin pakke, vil man bemærke at der ikke ligger en følgeseddel, den er brugt til indpakningen. Det er mere miljørigtigt at bruge følgeseddelen som pakke-fyld, den bruges efterfølgende ikke og smides simpelthen bare ud.

Forsendelsen kræver ressourcer

Hos dkvolt.dk forsøges der udført arbejde som tilgodeser vores fælles miljø meste muligt. Der er fuld fokus på at nedsætte denne belastning mest muligt. Der arbejdes konstant løbende på at gøre processerne mere optimale og dermed mindske det fælles aftryk vi alle gør på vores klode. Denne problemstilling står i centrum hos dkvolt.dk, der gøres det bedste sin formås herfra.