Betalingsvilkår

Betaling med kreditkort

En bestilling kan gennemføres enten via betaling med et betalingskort såsom: Dankort, MasterCard, Visa, . Det er muligt for offentlige virksomheder at bestille via deres EAN-nummer og efterfølgende få tilsendt en E-faktura.

Ordrebehandlingen

Enhver ordre med gennemført betaling vil først ved modtagelse af ordren i webshoppen få tilsendt en ordre-beskæftigelse, og når betalingen er modtaget, ordren ordrebehandlet, pakket og sendt, sendes en email med trackingnummer samt faktura i PDF-format. Har man oprettet et login på dkvolt.dk vil alle ordre være tilgængelige med PDF-faktura via login. Ordre opbevares i 2 år fra ordredato.

Offentlig betaling via EAN-Nummer

Det er muligt for offentlige virksomheder at bestille via deres EAN-nummer og efterfølgende få tilsendt en Efaktura. Ved bestillingen og betalingen i kassen på dkvolt findes betalingsmuligheden ‘E-Faktura, kun offentlige institution med EAN’ som vælges. En sådanne bestilling kræver et validt EAN-nummer og der bliver efterfølgende sendt en elektronisk faktua til den respektive regnskabafdeling til validering.

Ingen kredit for virksomheder

Det er ikke muligt for virksomheder at gennemføre en bestilling og få tilsendt varerne med en faktura til efterfølgende betaling via deres regnskabsafdeling. Alle ordre skal betales inden afsendelse. Der er ikke ressourcer til løbende at kontrollere indbetalinger på bankkonto.

Betalingsbetingelserne

Der er visse betingelser ved handel på dkvolt.dk, de står anført i det dokument som vises ved ‘Check Out’ og betaling af ordre. Disse regler ændres løbende og vil derfor kun kunne ses i det konkret dokument som vises ved Check out. Dokumenterne vil have fortløbende nummerering så versionen kan genkendes.