Betaling med kreditkort og bankoverførsel

En bestilling kan gennemføres enten via betaling med et betalingskort såsom: Dankort, MasterCard, Visa, eller via en direkte  kontooverførsel via banken. Det er muligt for offentlige virksomheder at bestille via deres EAN-nummer og efterfølgende få tilsendt en Efaktura.

Ordrebehandlingen

Enhver ordre med gennemført betaling vil først ved modtagelse af ordren i webshoppen få tilsendt en ordrebekræftigelse, og når betalingen er modtaget, ordren ordrebehandlet, pakket og sendt, sendes en email med trackingnummer samt faktura i PDF-format. Har man oprettet et login på dkvolt vil alle ordre være tilgængelige med PDF-faktura via login. Ordre opbevares i 2 år fra ordredato.

Betaling via bankoverførsel

Det er nemt at betale via bankoverførsel. Ved betalingen i kasse på dkvolt findes betalingsmuligheden ‘Bankoverførsel’. Vælges denne betalingsmulighed vil købet kunne gennemføres uden videre. Der bliver efterfølgende sendt en email med bankoplysninger så betalingen kan gennemføres via banken. Ordren sættes på hold og behandles først når betalingen ses overført til selskabets konto. Ses betalingen ikke overført indenfor 3 hverdage bliver ordren annulleret.

Offentlig betaling via EAN-Nummer

Det er muligt for offentlige virksomheder at bestille via deres EAN-nummer og efterfølgende få tilsendt en Efaktura. Ved bestillingen og betalingen i kassen på dkvolt findes betalingsmuligheden ‘E-Faktura, kun offentlige institution med EAN’ som vælges. En sådanne bestilling kræver et validt EAN-nummer og der bliver efterfølgende sendt en elektronisk faktua til den respektive regnskabafdeling til validering.

Ingen kredit for virksomheder

Det er ikke muligt for virksomheder at gennemføre en bestilling og få tilsendt varerne med en faktura til efterfølgende betaling via deres regnskabsafdeling. Alle ordre skal betales inden afsendelse. Der er ikke ressourcer til løbende at kontrollere indbetalinger.