EV-SSL Data-kryptering

Alle data som sendes og modtages via internettet fra dkvolt.dk er krypteret med EV-SSL SHA256-bit kryptering.  Det ses i URL som er grøn. Denne form for kryptering er stærk og dermed meget sikker. Virksomheden og dens data og adresse er blevet valideret. Der er fra kryperings-udbyderen gjort et større arbejde med at finde data og direkte ringe til selskabet ITcoTech ApS for at høre om ejerskab, adresse og telefonnummer er korrekt.

EV-SSL Sikkerheds-valideret webshop

dkvolt.dk har en grøn URL og selskabet ITcoTech ApS i Danmark står direkte i URL. Denne sikkerhed kaldes EV-SSL og giver den højeste form for sikkerhed på internettet.

Der kan i URL klikkes på navnet ITcoTech og man kan her se alle data om det danske selskab. Hermed ingen tvivl om at man bruger den korrekte webshop. Med en sådan EV-SSL er alt fuldstændigt sikkert og man har som kunde sikkerhed for at ens data er i gode hænder.

Sikker data-kommunikation

At dkvolt.dk har en SHA-256 bit kryptering på alle data som går ind og ud af webshoppen betyder, at alle data som sendes og modtages imellem brugerens browser og webshoppen overhovedet ikke kan forstås af andre. Det er derfor ikke muligt for en anden at stjæle data. Det er endvidere heller ikke muligt at forsøge at opsætte en kopi af dkvolt.dk. Hermed kan man være helt sikker på at www.dkvolt.dk altid er det samme sted.