dkvolt.dk drives af ITcoTech ApS

Sitet er stiftet september 2014 og har siden stiftelsen betjent mere end 19.000 (indtil nu i april 2019) tilfredse kunder i Danmark.

ITcoTech ApS har eksisteret siden 2007 og er et selskab med stort årligt overskud, det vil blive ved at eksistere mange år fremover. Selskabet er ejet af Datalog Sune Smith som driver det.

Ideen bag dkvolt.dk

Det startede med en tanke om at hvorfor dog bestille elektroniske komponenter i Kina, når du jo kan importeres hertil og købes herfra. Hermed får man den gode Danske køber-beskyttelse som den Danske lovgivning giver forbrugeren.

Køb direkte fra lager i København

Alle produkter som sælges via dkvolt.dk er konkret på lager og kan afsendes samme dag ved bestilling inden kl. 17.00. Det er vigtigt at man som kunde kan modtage sin bestilte vare meget hurtigt efter bestillingen. Derfor er det kun muligt at bestille produkter som konkret er på lokalt lager i København.

Få sendt varerne hurtigt

På på dkvolt.dk finder du lagerførte varer. Derfor kan varerne afsendes så de modtages dagen efter.

ITcoTech ApS

DKvolt.dk er oprettet år 2014 og det er bygget og vedligeholdt af selskabet ITcoTech ApS. ITcoTech ApS er etableret år 2007 og med gode årlige overskud, selskabet vil virke mange år fremover. ITcoTech ApS har adressen:

ITcoTech ApS (CVR.Nr.: 30715691)
Vejlands Alle 108
2300 København S.
Tlf.: 51911594
E-mail: support@dkvolt.dk

Direkte import fra Kina

De Lave priser som ses på dkvolt.dk opnås ved at have direkte import fra Kina udenom diverse mellemled.  Via dkvolt.dk undgås de fordyrende mellem-led. Hermed ingen grund til længere at betale dyre mellemled, hvad som er sparet er tjent!

Support

Køber man et produkt og er der problemer med at forstå hvordan et opsættes, har man altid mulig for at kontakte dkvolt.dk enten via email eller telefon. Det forsøges herfra på bedste måde at besvare spørgsmål, og i langt de fleste tilfælde kan der gives et klart svar, men er det meget teknisk, kan det være at man ikke kan få et helt klart svar.

Kontakt

Er der spørgsmål til produkter eller opsætning, er det selvfølgeligt muligt at ringe eller skrive direkte til dkvolt.dk via nedenstående. Nogle gange kan der være ting som ikke direkte beskrives i produktbeskrivelsen som skal afklares. Det er derfor helt naturligt at ringe eller skrive direkte til dkvolt.dk via nedenstående telefonnummer eller email:

Tlf.: 51911594
Email: support@dkvolt.dk

Personlig afhentning mulig

Bor du i nærheden af København og er det muligt for dig selv at afhente bestillingen, er det selvfølgeligt muligt for dig at afhente personligt direkte på dkvolt.dk’s adresse. Det er muligt ved bestilling i ‘Kassen’ at vælge forsendelsen ‘Personlig afhentning’ hvilket giver mulighed for at spare forsendelsen og selv afhente bestillingen.