Kun webshop

dkvolt.dk drives af ITcoTech ApS dkvolt.dk er stiftet september 2014. ITcoTech ApS har eksisteret siden 2007 og er et selskab med stort årligt overskud, det vil blive ved at eksistere mange år fremover. Der findes ikke en fin butik med udstilling af varer, det koster alt for meget at have kørende. Vi skal holde priserne nede, det har alle glæde af.

Ingen personlig Afhentning

Det er desværre ikke muligt personligt at afhente en bestilling.

Kontakt primært via Email

Du kender det selv, telefonen ringer konstant og forstyrrer arbejdet. Det kan derfor være meget svært at komme igennem til dkvolt.dk via telefon. Er der et spørgsmål eller en reklamation så skriv via dkvolt.dk kontaktformular. Der bliver svaret på henvendelser indenfor nogle dage.

Grøn energi fra Hybrid-inverter og solceller

Her gøres der noget for at skabe grøn energi til driften. Der er opstillet et stort solcelleanlæg med ca. 9kW solceller som dagligt leverer energi til et Lithium-batterilager på 42KW. Energien fra batterierne bruges af en 230V AC inverter på 5KW 1 faset som giver en stor del af den strøm som dagligt bruges i virksomheden.

Skal være et hurtigt site at surfe på

dkvolt.dk skal være et hurtigt site at se produkter på. Det er absolut nødvendigt at produkterne vises så hurtigt, at man ikke bliver træt af at surfe rundt på dkvolt.dk. Vi kender det alle, det er trættende at skulle vente for længe på at en web-side viser sit indhold, det skal bare vises med det samme.

Ideen bag dkvolt.dk

Det startede med en tanke om at hvorfor dog bestille elektroniske komponenter i Kina, når du jo kan importeres hertil og købes herfra. Hermed får man den gode Danske køber-beskyttelse som den Danske lovgivning giver forbrugeren.

Køb direkte fra lager i København

Alle produkter som sælges via dkvolt.dk er konkret på lager og kan afsendes samme dag ved bestilling inden kl. 17.00. Det er vigtigt at man som kunde kan modtage sin bestilte vare meget hurtigt efter bestillingen. Derfor er det kun muligt at bestille produkter som konkret er på lokalt lager i København.

Få sendt varerne hurtigt

På på dkvolt.dk finder du lagerførte varer. Derfor kan varerne afsendes så de modtages dagen efter.

ITcoTech ApS

DKvolt.dk er oprettet år 2014 og det er bygget og vedligeholdt af selskabet ITcoTech ApS. ITcoTech ApS er etableret år 2007 og med gode årlige overskud, selskabet vil virke mange år fremover. ITcoTech ApS har adressen:

ITcoTech ApS (CVR.Nr.: 30715691)
E-mail: Brug kontaktformularen ved at klikke her. Dette er nødvendigt da sitet ellers bliver spammet med alle mulige (også grimme afpresninger) spam-beskeder. En henvendelse vil altid blive besvaret så hurtigt som muligt.

Direkte import fra Kina

De Lave priser som ses på dkvolt.dk opnås ved at have direkte import fra Kina udenom diverse mellemled.  Via dkvolt.dk undgås de fordyrende mellem-led. Hermed ingen grund til længere at betale dyre mellemled, hvad som er sparet er tjent!