Gebyrer på dkvolt.dk

Det er surt at skulle betale gebyr, ingen kan lide dette. Men nogle gange er det nødvendigt med et gebyr. Hvis en ordre ikke giver overskud, men faktisk generer et underskud, ja du læser rigtigt, et underskud. Der er mange udgifter forbundet med at drive virksomhed: husleje, varme, lønninger, el og ikke mindst skatter og afgifter og meget mere.

På dkvolt.dk findes meget billige produkter og sådan skal det være. Alle elsker billige produkter. Men hvis produkter sælges med lavt antal og med en lav pris, så giver det underskud for virksomheden. Intet overskud så ingen virksomhed, sådan er det jo bare.

En ordre skal ‘ordrebehandles’ og det indebærer at følgende gøres for den bestilte vare:

– altid skal være på lager, konstant arbejde med genbestilling
– skal hentes fra lageret
– manuelt pakkes forsvarligt
– pakken afleveres manuelt til forsendelsesfirma
– evt. efter-service med kunden
– arbejde med at finde nye produkter

Alle disse udgifter skal naturligvis dækkes, det er jo en virksomhed. Derfor skal en ordre have en vis værdi, og derfor er der tilføjet et gebyr på ‘Klargøring og pakning’, hvilket rent faktisk er billigt set i forhold til alle de aktiviteter som gøres for at tilbyde det til salg. Det må du forstå.

Gratis forsendelse

Denne rabat give på ordre med en vis værdi. Som allerede beskrevet ovenfor så koster det at drive en virksomhed. Men der er plads til en vis rabat hvis der købes for et lidt større beløb. Hermed belønnes bestillinger med en bestemt værdi som gavner virksomheden og du får varen billigere.