Import af varer i større mængder er muligt gennem DKvolt.

DKvolt er en del af selskabet ITcoTech ApS som har importør-status. Det er hermed muligt at bestille store mængder varer hjem og det kan leveres forbløffende hurtigt. Køber man i dag ind gennem en branche-indkøbscentral og ønsker man at priserne var lavere, så er det muligt gennem DKvolt at få et godt tilbud.

Direkte Import fra fabrikken

Der sker dagligt en stor import gennem DKvolt. Der er forbindelsesled direkte til fabrikker som producerer varerne og det gør priserne ekstra lave. På den måde er der ingen fordyrende mellemled og varerne kan leveres til en virkelig god pris.

Forbindelse til handelsagenturer i asien

DKvolt har over tid opbygget et stort netværk af leverandører i Asien og kun dem med den bedste kvalitet. Hermed er der mulighed for hurtigt at få den bedste pris på et parti varer.

Express forsendelse fra Asien med UPS

DKvolt sælger dagligt mange varer og har konstant brug for at få leveret nye forsyninger af varer. Derfor er der allerede dannet forhandler-aftaler om express levering af varer med transport-firmaet UPS. Hermed kan varer leveres ekstremt hurtigt.

Forespørge på priser hos DKvolt for større partier

Det er nemt at bestille varer hjem igennem DKvolt. Ring blot til DKvolt og få en snak om hvad som ønskes og hvor hurtigt. Prismæssigt kan det bedst betale sig med et stort stykantal. Herefter kontakter DKvolt leverandøren og finder ud af en pris for varen og en pris for forsendelsen og giver besked tilbage. Mere simpelt kan det ikke gøres.