Privatlivspolitik for www.dkvolt.dk

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Om dkvolt og ITcoTech ApS

Selskabet ITcoTech ApS ejer og driver websitet https://www.dkvolt.dk. ITcoTech ApS har eksisteret i mange år og vil fortsætte med at eksitere i mange år fremover. Selskabet har en god økonomi og er et 100% dansk selskab med dansk CVR-nr. og dansk adresse.

ITcoTech ApS
Vejlands Alle 108
2300 København S.
tlf.: 51911594
email: support@dkvolt.dk
CVR.Nr: 30715691

Hvilke person-data gemmes om dig

Når du besøger www.dkvolt.dk bliver der gemt data om de sider du ser. Data hentes og gemmes af Google som dermed tilbyder statistik omkring antal besøgende og de sider som er besøgt. Hermed gemmes din computers IP hos Google. Foretages der et køb på dkvolt.dk afgiver kunden sine personlige data i form af navn, adresse med videre. Disse data gemmes i ca. 2 år for at kunne bruges til service og reklamation. Disse data slettes automatisk efter reklamations-retten ophører. Der bruges på dkvolt.dk kun Google analytics til indsamling af statistikdata, ingen andre data gemmes eller bruges af andre eksterne interessanter.

Google Analytics

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Det giver mulighed for at opdage fejl og skabe den bedste brugeroplevelse for besøgende og kunder på websitet.

Personoplysninger

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Der videregives kun oplysninger til samarbejdspartnere såsom fragtfirmaer, og kun i det omfang det er nødvendigt for at ekspedere dine ordrer.

Kontakt vedrørende personoplysninger

Du har ret til, ved forespørgsel, at få oplyst, hvilke oplysninger der er registreret om dig, og gøre indsigelse mod en registrering i henhold til persondataloven. Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos dkvolt.dk, skal du rette henvendelse på post@dkvolt.dk eller telefon 42920111. Hvis oplysningerne er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, har du ret til at få oplysningerne rettet eller slettet.

Beskyttelse af personlige oplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Dine personlige oplysninger opbevares på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og de oprettede sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Data kan dog ikke garanteres med 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar. dkvolt.dk opbevarer personoplysninger og relevante købsdata i 5 år i henhold til bogføringspligten.

Dine rettigheder over dine data

Hvis du har en konto på dette site, kan du få tilsendt dine personlige data i form af en fil som sendes til dig via email. Du kan endvidere sende et ønske om at få slettet alle dine data og din konto, en sådan forespørgsel sendes simpelhen via email til ‘support@dkvolt.dk’.

Hvor dine data opbevares

Har du købt varer på dkvolt.dk og har en konto så bliver dine data opbevaret i en database hos en hosting-firma. Data er her beskyttet og vil ikke blive eksponeret for andre. Der foretages daglig backup af alle data og denne backup lægges på et beskyttet netværks-drev hvor ingen andre kan komme til dem.

.