Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Google Analytics
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Det giver mulighed for at opdage fejl og skabe den bedste brugeroplevelse for besøgende og kunder på websitet.

Personoplysninger
Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Der videregives kun oplysninger til samarbejdspartnere såsom fragtfirmaer, og kun i det omfang det er nødvendigt for at ekspedere dine ordrer.

Kontakt vedrørende personoplysninger
Du har ret til, ved forespørgsel, at få oplyst, hvilke oplysninger der er registreret om dig, og gøre indsigelse mod en registrering i henhold til persondataloven. Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos dkvolt.dk, skal du rette henvendelse på post@dkvolt.dk eller telefon 42920111. Hvis oplysningerne er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, har du ret til at få oplysningerne rettet eller slettet.

Beskyttelse af personlige oplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Dine personlige oplysninger opbevares på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og de oprettede sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Data kan dog ikke garanteres med 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar. dkvolt.dk opbevarer personoplysninger og relevante købsdata i 5 år i henhold til bogføringspligten.

.