LED belysning til 12V kan brænde af

brændt led

LED belysning tåler ikke overspænding så vil den hurtigt holde op med at lyse. En LED pære som er normineret til maksimalt at modtage 12V tåler ikke mere end det. Giver man en sådanne led-pære mere Volt, vil den hurtigt gå i stykker og stoppe med at lyse. Grunde til dette er, at lys-chippen er bygget til netop at modtage 12V.

LED belysning tåler ikke overspænding

Får 12V led mere Volt, vil skaden ske over tid. Efter noget tid vil de forskellige led-chips hold op med at lyse. Men dette kan også ske, hvis de ikke kan komme af med den varme som produceret.

Led udvikler også varme

En LED pære afgiver også varme, og pæren skal kunne komme af med denne varme til den omkringliggende luft. Lukkes en LED pære inden i et lille lukket rum, vil den også hurtigt gå i stykker.

Sitet bruger Cookies. Nogle bruges til statistik og andre sættes af tredjeparstjenester. Ved at klikke på 'accepter' accepterer du brugen af cookies. Du kan til enhver tid ændre eller trække dit samtykke tilbage, hvilket sker nederst på websitet 'Om cookies'.