Laderegulator som PWM eller MPPT?

Laderegulator 20A MPPT funktioner

PWM VS. MPPT laderegulator

En laderegulator som transformerer strømmen fra solceller over til en strøm og Volt som passer til et batteri, den findes i 2 versioner.

PWM

En PWM laderegulator er typisk mere pris-venlig men har visse begrænsninger set i forhold til en MPPT laderegulator. En PWM laderegulator forbinder solcellen direkte med batteriet, hermed sænkes Volt på Solcellen og batteriets Volt forøges. Det giver problemet med at solcellen trækkes ud af dets Top-Volt og dermed der hvor den giver mest strøm.

MPPT

En sådan lader adskiller Volt fra batteriet og solcellen. Hermed kan solcellen give strøm på dens højeste Volt. Endvidere har den indbygget funktionalitet som gør det muligt at have flere solceller siddende i parallel og dermed strøm (Ampere) på forskellige Volt, her skanner laderegulatoren Volt og finde de steder på Volt hvor der kommer Ampere og skifter automatisk mellem dem.

Sitet bruger Cookies. Nogle bruges til statistik og andre sættes af tredjeparstjenester. Ved at klikke på 'accepter' accepterer du brugen af cookies. Du kan til enhver tid ændre eller trække dit samtykke tilbage, hvilket sker nederst på websitet 'Om cookies'.